Pitanje ste procitali, a sada dajete zasto i zato!?
Mogu da ti potvrdim da je Beotel shit i da ga treba izbegavati u shirokom luku, kao i Neobee.
Koji je najbolji, iskreno ne mislim da valja ni jedan.
Kada sam bio na PTT nisam imao ni jedan problem, brzina je bila konstantna i mnogo sam gotivio placanje racuna tek nakon iskoriscenog meseca (stize na kucnu adresu), a ne kao kod svih ostalih shabana gde se placa unapred.
maestro
23.Oct.2008 21:07
Jedino sam koristio adsl od Neobee-a, tako da ne mogu da kažem da li ima boljih ili lošijih od njih...
Sa njima sam bio zadovoljan uglavnom. Jeste dolazilo do par situacija koje ne volim (tipa da ne radi na par sati), ali ja nisam toliko zakeralo da im uzimam to za zlo, jer se greške svugde dešavaju (ko radi, taj i greši).
Sada sam prešao na kablovsi internet, kojim sam apsolutno oduševljen, jer sve radi kako se samo poželeti može.
Eunet - nipošto
SezamPro za svaku pohvalu!!!
Pokojni Toza
24.Oct.2008 11:10
Beocity izbegavati a ja se evo kanim da pređem na neki drugi samo nikako da se raspitam da li se čeka, koliko, da li je ikako moguće da se napravi tranzicija bez pauze i sl.
Takođe ne znam ni gde bih prešao jer svim provajderima izgleda nešto fali
.gif)
Koliko je 512 flat kod SezamPRO-a i da li guše p2p?
Sad im je bila neka akcija 3 meseca za 3.000,oo dinara, inače je 1.499,oo... Iskren da budem, najviše koristim RS, dok p2p mnooogo slabije, ali i to malo kad sam koristio - nije bilo problema...
Ja sam uzeo da probam Telenorov,koji meri kolicinu koju mesecno skidas.Ja sam na 2Gb i veoma sam zadovoljan
SuperStarr
1.Dec.2008 20:41
Jel to za Telenorov net ono preko mob-a?
gustav777
27.Jan.2009 02:18
Ja sam preko Telekoma i prezadovoljan sam. Dali su mi odlican modem kakav nisam video ni kod sbb-a ni sezamproa. Protok odlican kao i cena.Jos je skoro bilo i povecanje brzine.
reliance
29.Jan.2009 01:09
Ne znam koji je najbolji,ali znam da je Beotel sranje u boji

...a smor mi da menjam provajdera
QUOTE(reliance @ 29.Jan.2009 01:09)

Ne znam koji je najbolji,ali znam da je Beotel sranje u boji

...a smor mi da menjam provajdera
I kod mene isto, mada su sada pojednostavili proceduru menjanja.
Inace od kako sam presao na News nije mi net pukao ni jednom, znaci vise od mesec i po dana.
Dok sam koristio rapid, svaki dan mi je pucala konekcija.
Ne znam da li ima veze sa tim ili sto sam redovni platisa
bogdandelija
25.Feb.2009 21:19
Ja imam ovaj telekomov, ali kad god zazvoni telefon puca veza i ja naravno pocinjem da pizdim. Narocito jos ako skidam sa rapida nesto a ono vec stiglo do 90%...
Jel zna neko fazon da ne puca veza?
Pa ne bi trebala da puca, verovatno nisi dobro povezao spliter.
Pravilno je da se spliter postavi na ulaznu liniju telefona.
Iz splitera jedan ide za telefon, drugi za net.
Nikako u drugi slot na zidnoj uticnici (ako ga ima) prikljucivati drugi telefon.
bogdandelija
26.Feb.2009 20:11
E pa jbg.
U stanu imam jos 1 telefon koji koristim.
Kad god se javim na taj puca veza
Kao sto rekoh u postu iznad.
Mora tako da se postavi, ti posle na liniju adsl-a koju si postavio mozes da stavis jos jedan spliter i da razvedes na telefon i adsl.
Drugi spliter trazis od provajdera.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da vidite punu verziju sa više informacija, formata i slika
klikni ovde.