Pomoc - Pretraga - Korisnici - Kalendar
Puna Verzija: Travian
nOOb club™ > Chat > Igre
jape
Ne uzima puno vremena igrica. Na foru ogame-a ali, kao sto rekoh, ne treba puno vremena.
Ko hoce da se registruje moze preko ovog linka:
CODE
http://rs.travian.com/?uc=rs1_12440

ps: nije smaranje linkovima kao bitefight, preko ovog linka dobijam zlato D.gif .

e da, ako neko hoce, jedan drug prestaje da igra, pa ako neko hoce njegov account neka mi javi
Drang
Ja igrao nekih mesec dana i smorio se dontgetit.gif
Recycle Bin
Smor od igre, totalno neizbalansirana.
MDMA
ma ju, igrao sam je do juche otprilike.. poludeo sam totalno, ja imam cirka 60 ljudi i masa me konstantno napada.. i kako ja onda da se razgradim :S
Shobe
QUOTE(MDMA @ 28.Mar.2008 02:42) *
ma ju, igrao sam je do juche otprilike.. poludeo sam totalno, ja imam cirka 60 ljudi i masa me konstantno napada.. i kako ja onda da se razgradim :S

Gradi i budzi sklonista D.gif
KoleZmaj
Ova igra uopste nije losa, ja isto imam problem sa glavonjama koji imaju po 300 ljudi u selu i konstantno me napadaju, ali sagradis onaj Cranny i dignes ga na 10lvl sacuvaces resorse tokom napada, a i uglavnom gledam da mi se resorse vrte oko 1000 kako mi ne bih bas nista ukrali tokom napada...
trnka
Brate ti prvi da si glavonja od 300 pop. rasturao bi ove male , i mene su na nekim serverima tukli nisam mogao nista da gradim ali na nekim drugim przim sve redom smile.gif
micri
ja sam se nalozio max na travian igram na 3 servera smile.gif ako neko hoce da pochne neka se javi da mu pustim pozivnicu i da ga uvedem u igru ako hoce smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da vidite punu verziju sa više informacija, formata i slika klikni ovde.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.