Jes' da smo još mali forum ali ipak da započnem ovaj topik
Dakle ovde svi dogovori za razmenu PS3 igara a može i za razmenu XBOX 360 igara (ipak smo warez

), neko ne može ni njih da nabavi ili može po bezobraznim cenama tipa 600 din. koliko neki u BG-u prodaju.
Imam Motorstorm PS3 za razmenu,šta nudite?
QUOTE(Goksi @ 19.Jan.2008 13:52)

Imam Motorstorm PS3 za razmenu,šta nudite?
Jer to poceli pirati ili je original?
QUOTE(Milcha @ 21.Jan.2008 10:40)

Ma original naravno.Nema pirata
QUOTE(Milcha @ 21.Jan.2008 10:40)

Micha is the biggest
on this forum
The King
adrijanchica
21.Jan.2008 13:26
a sto da nema pirata???Ja sam ZA da ih ima...
Ma zato i pitam stoske n00baro da vidim da nije slucajno pocela piraterija ps3 pa da se bacimo na posao hehehe.
Lepo pise "JER TO POCELI PIRATI" znaci upucen sam u to da nema pirata .
QUOTE(adrijanchica @ 21.Jan.2008 13:26)

a sto da nema pirata???Ja sam ZA da ih ima...
Kako misliš što nema pirata?
Ako misliš da nema ovde za razmenu, ima. Možete se slobodno menjati XBOX 360 i PS2 pirata.
Ako misliš na PS3 za njega ne postoje pirati.
IzNoGooD
22.Jan.2008 12:14
odakle skidate Xbox igre?
ima li neki lepi tracker samo za to?!?
adrijanchica
24.Jan.2008 12:17
e tako...ajde svako da napise sta ima u kolekciji pa da krenemo redom.....nego zna li neko od vas foru kako da pokrenem princa persije na xbox-u 360...nece da radi....neznam gde da trazim upustvo pa se obracam vama iskusnijima.....
QUOTE(adrijanchica @ 24.Jan.2008 12:17)

e tako...ajde svako da napise sta ima u kolekciji pa da krenemo redom.....nego zna li neko od vas foru kako da pokrenem princa persije na xbox-u 360...nece da radi....neznam gde da trazim upustvo pa se obracam vama iskusnijima.....
Evo mog spiska:
Assassin's Creed
Mass Effect
Dead Rising
Gears of War
Colin McRae DiRT
Forza Motorsport 2
Kameo
The Darkness
PES 2008
Call of Duty 3
Tomb Raider Anniversary
Ace Combat 6
Šta ti imaš?
A za Princa koliko znam (ako je verzija za xbox a ne 360) treba valjda Microsoft da izbaci zvaničnu podršku za tako nešto. Davno kad sam čitao o tome svega trećina igara je to imala, sad nemam pojma
Da dodam spisku i prvi disk za Lost Odissey,to je valjda prvih devet sati igranja.Ovo nije moj tip igre pa bih je menjao,potrebni su mi Top Spin 2, NBA 2K8 ili možda i nešto drugo ali te imaju prioritet.Pa ko hoće neka se javi.Assassin's creed sam prešao pa može i to na razmenu.
reliance
2.Feb.2008 15:35
ma sta ce ti top spin 2?imas virtua tennis 3,super je....uskoro cu imat NBA 2K8,samo je problem kako bih ti je dobacio....iz Pazara sam
QUOTE(reliance @ 2.Feb.2008 15:35)

ma sta ce ti top spin 2?imas virtua tennis 3,super je....uskoro cu imat NBA 2K8,samo je problem kako bih ti je dobacio....iz Pazara sam

Poštom

.Ja tebi nešto pošaljem a ti meni to.Eto mogu ovaj Lost odissey ako te zanima,ili nešto drugo.
reliance
2.Feb.2008 18:40
ok,nije frka,samo da mi stigne.....lako cemo se dogovorit...
Veton_Pg
3.Feb.2008 15:11
Kod mene je na zamjenu Guitar Hero III(ps3) sa gitarom.Mijenja bih za dvije igre pa ponudite sto imate.
SilentDEX
5.Mar.2008 02:05
imam ja za zamenu Genji Days Of Blade, pa ako je neko zainteresovan za razmenu nek se javi...
Na razmeni ili prodaji sledeće igre, za PS3 naravno:
- Assassin's Creed
- Timeshift
- Motorstorm
Uskoro možda i Ratchet & Clank, za sada ovo. Ponude i dogovor na pm
markonirs
6.Jun.2008 13:26
GT5 Pro menjam za GTA4 ili CoD4
CoD3 menjam za CoD4 ili Assasin Cred
NFS Carbon za nesto????
Dogovor na:
CODE
markonirs@gmail.com
ili 064/874-6000
markonirs
17.Jun.2008 21:43
Mala dopuna.
Na razmeni sledece igrice: GT5 Prologue, NFS Carbon, CoD3, Resistance Fall of man...
Ponude na: markonirs@gmail.com
markonirs
21.Jun.2008 21:03
Menjam Assassin's Creed za CoD4, Burnout Paradise, Ratchet... ili vec nesto slicno (ponudite nesto). Napominjem da je disk bez omota i knjizice u obicnom plasticnom cd omotu jer je dobijen od Sony-a kao promo disk. Disk je glanc nov, znaci star par dana.
Ponuda za razmenu na: markonirs@gmail.com..
markonirs
24.Jun.2008 06:22
I dalje aktuelan Assassin's Creed za razmenu, pored gore navedenih, interesuje me i Collin DIRT...
Pored AC, na razmeni su i dalje Gran Turismo Prologue, CoD3, Resistance-Fall of man...
markonirs
2.Jul.2008 07:46
JEDNA LEPA PONUDA !!!!
Dajem u paketu GT5 Prologue + Assasins Creed (bez omota) za GTA4 ili Racheta...
Javiti se na: markonirs@gmail.com
Ragnarok
29.Aug.2008 20:55
Dajem GT5 (japanska verzija) za Resistance, Folklore, CoD4 ili DMC4.
Kupujem GTA4.
madness99
18.Sep.2008 10:18
Menjam motorstorm za nesto...
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da vidite punu verziju sa više informacija, formata i slika
klikni ovde.