Pomoc - Pretraga - Korisnici - Kalendar
Puna Verzija: Svetsko prvenstvo, grupa D - Srbija, Nemačka, Gana, Australija
nOOb club™ > Chat > Sport
Goksi

Bilo je i lakših a bilo je i težih. Jbg, nema lakih na mondijalu. Po meni je ok, nismo favoriti ali imamo svoje šanse.
psaras
Bas htedoh da otvorim temu, po meni je moglo bolje, ali i gore, negde smo u sredini. Naravno, francuzi su u grupi sa Juznom Afrikom.

bogdandelija
Sve mozemo da pobedimo ako lepo igramo. Dobro je ovo sto su manje vise svi jednaki, nema nekih favorita sem MOZDA Nemacke... Ja ocekujem da prodjemo grupu.
Ultras
QUOTE(bogdandelija @ 6.Dec.2009 19:45) *
Sve mozemo da pobedimo ako lepo igramo.
Ja ocekujem da prodjemo grupu.

+1

Srbija !
Dekstr
Ja ocekujem da prodjemo grupu bez neke velike nauke , ako vec ne na prvom mestu onda na drugom , ali bi bilo odlicno da budemo prvi , a imamo sanse , jer bi na taj nacin igrali sa drugoplasiranim iz grupe C a to nece biti nemacka , tako da bi nam bilo koja od preostale ekipe bila i vise nego dobrodosla D.gif ...

Sve u svemu , svim srcem navijam naravno za nase D.gif
Goksi
Mundijal bez Gane?

REPREZENTACIJA Gane bi, prema pisanju pojedinih medija iz ove zemlje, mogla da bude diskvalifikovana sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi zbog mešanja političara u striktno fudbalske stvari!
Naime, na žrebu u Kejp Taunu pojavile su se čak dve delegacije: jedna u kojoj su, između ostalih, bili predsednik nacionalnog saveza i selektor Rajevac, i druga koju je predvodio Kođo Bonsu, prvi čovek Nacionalnog sportskog saveza Gane, kao i niz političara.
Ova ”grupacija” kod čelnika FIFA interesovala se o visini novčanog kolača goksi.jpg.gif koji pripada selekcijama učesnicima Mundijala, uz napomenu ”da su oni već uložili šest miliona evra u reprezentaciju i da bi bio red da im se to vrati”.

Ovi odmah koliko je to para D.gif. Podsećaju me na naše gunsmilie.gif
bogdandelija
hahaha, kraljevi. Ma to ih je Rajevac izlozio nesto D.gif
psaras
Ako je neko gori od nas onda su to Afrikanci. Ocekujem gomilu vesti o napadima, kradjama i otmicama za vreme prvenstva jer sam ubedjen da ce sav sljam da se sjati u nekoliko glavnih gradova gde se igraju utakmice i zlostavlja turiste-navijace na sve moguce i nemoguce nacine. D.gif

Goksi
Evo jedne zanimljivosti D.gif

Rođena braća za različite reprezentacije i to moguće da već u grupi zaigraju jedan protiv drugog gathering.gif

Svetska fudbalska federacija (FIFA) dozvolila je danas vezisti Portsmuta Kevinu-Princu Boatengu da promeni državljanstvo i stekne pravo nastupa za reprezentaciju Gane. Kako prenosi Beta, Kevin-Princ Boateng bi tako mogao da uđe u istoriju fudbala, pošto bi na predstojećem Mundijalu u Južnoj Africi mogao da igra protiv rođenog brata Džeroma, koji se opredelio za dres reprezentacije Nemačke. Gana i Nemačka će na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi D u kojoj su još i Srbija i Australija.
Goksi
Izašle su i satnice mečeva

Srbija - Gana, nedelja 13. jun 16h

Srbija - Nemačka, petak 18. jun 13:30h

Srbija - Australija, sreda 23. jun 20:30h
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da vidite punu verziju sa više informacija, formata i slika klikni ovde.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.