QUOTE (Broskow @ 16.Sep.2009 15:06)

AAAAAaaaaaaaaaa pa tako kazi.... Mada i tu ti je jeftiniji sport gameboy ili pasijans na lap topu

Da se uozbiljim, pitanje je potrebe... Koliko cesto putujes, ili dolazis u situaciju gde nemas drugog izbora, i sta je za tebe uopste internet. Da li je samo zabava ili i nesto sto donosi pare..
Pa pre svega nije mi stvar zabave , postala mi je na neki nacin obaveza , pored ovog foruma gde gledam da posvetim najvise vremena ima i dosta drugih stvari gde imam naviku/moram/trebam ili nesto cetvrto ... u detalje ne bih ulazio ... ali sve u svemu minimum neko vreme bas MORAM da budem na netu , ne zato sto zelim vec moram , a sve +sati osim toga je bolje , pogotovo ako se to radi npr za vreme nekog "gubljenja vremena" ...

QUOTE (stoske @ 16.Sep.2009 15:42)

Za povremeno je odlicno.
Mozda da razmislis o pripejd mobilnom interentu, samo je modem skup za isti.
Razmisljao sam i sam da kupim jedan pripejd paket, cisto ako zatreba.
BTW uz jedan cool programcic - joikuspot - i telefon koji ima symbian i WiFI napravis kucnu mrezu.
Info:
CODE
http://www.joikushop.com/
Razmisljao sam o tome i bas mi se nikako ne isplati . to mi je nekako previse ograniceno . nikad nisam voleo prepaid , prosto se osecam lose , neam pojima sto . i ovaj mob internet je isto na neki nacin prepaid (ogranicen si na 3gb) , ali opet mi manje vise deluje kao ok svota za mesecni nivo sto se tice neta za mobilni ...