Dobrodošao Gost ( Prijavi Se | Registracija )
![]() ![]() |
14.Jan.2010 13:30
|
|
![]() senior nOOb Grupa: Members Postovi: 342 Registrovan/a: 7-July 08 Od: Beograd Korisnik br: 464 Thanks: 49 Status: Offline |
Astrix nastupa u subotu 16. januara, u SKC-u u Beogradu. Domaća podrška biće Freaked Frequency i Save The Rave DJs. Cena karte je 900din. Vidimo se tamo
Ovu poruku je izmenio bogdandelija: 14.Jan.2010 13:32 |
|
|
|
18.Jan.2010 22:37
|
|
![]() Nasikam se i pravim haos! Grupa: eXtreme Moderator Postovi: 2,827 Registrovan/a: 22-March 08 Od: Zrenjanin Korisnik br: 310 Thanks: 271 Status: Offline |
U k**** ! Svaki jebeni put ga propustim , tj drugi put ... gr !
|
|
|
|
19.Jan.2010 01:54
|
|
![]() senior nOOb Grupa: Members Postovi: 342 Registrovan/a: 7-July 08 Od: Beograd Korisnik br: 464 Thanks: 49 Status: Offline |
Dosao sam u grad oko pola 1. Ispred SKC-a vec poznate face. Nemaju svi karte, ali ja se i ne obazirem previse. Zbog guzve, nikom se nije ulazilo kako bi preskocili nase DJ-eve, svi su blejali prvo napolju (iako je bilo -1). Usao sam oko 15 do 1. Obicno na rejvove idem strejt, pa je tako i ovaj put bilo... SKC krcat, ventilacije nema, zato je i bilo veoma zagusljivo. Pored nedostatka vode, jedino to mogu da navedem kao "manu" ovog dogadjaja. Svi jedva cekaju da se pojavi Astrix. Izlazi oko 10 do 2, i nakon minut i 30 sekundi krece vec dobro poznata matrica Rounders... Svi skacu, to je trenutak koji su cekali. Ubrzo je bila i Closer to Heaven... Kako je vreme odmicalo, ljudi umesto da se umaraju, sve vise su skakali. Nakon par nepoznatih krenula je i Adventure mode, mnogo bolje uradjena u live verziji nego u izdatom albumu (nije to nista cudno, ali meni se cini da se ona bas izdvojila). Kad je pocela Mescaline krenula je i havarija
Ovo je sigurno jedan od najboljih rejvova na kom sam bio, i Astrix je potuno ispunio ono sto se od njega i ocekivalo... |
|
|
|
19.Jan.2010 09:20
|
|
![]() Nasikam se i pravim haos! Grupa: eXtreme Moderator Postovi: 2,827 Registrovan/a: 22-March 08 Od: Zrenjanin Korisnik br: 310 Thanks: 271 Status: Offline |
^
Skroz kul , kao sto rekoh , zao mi je sto nisam bio ... Vec par puta sam bio u SKC-u bas na psy zurke i nemam neke lepe utiske sto se dogadjaja tice , mnogo ljudi , zagusljivo itd ... Ne iznenadjuje me npr uopste taj lik sa tom bakljom , jer su takvi doveli da ja prestanem (ne u potpunosti) da posecujem psy zurke , mnogo besni ljudi , previse drogirani itd (vecina)... Repertoar WOW ! Verujem da bih otkinuo I dalje imam ogromnu zelju da ga cujem live , samo kontam da ce tek sledece godine doci ... Jer uvek nekako u ovo vreme dodje , za srpsku novu godinu ili par dana napred nazad ... |
|
|
|
19.Jan.2010 13:38
|
|
Ja se nadam da ce doci neko sad na prolece, tipa Skazi koji nije bio skoro 2 godine, Krome angels ili neko novi... Bice zurki uvek.
|
|
|
|
19.Jan.2010 15:36
|
|
Skazi dolazi uglavnom Septembar i tako to ... Ja sam vec 3put bio na skaziju , dosta njega , a ima sada 13. marta malo tvrdje , dolazi Astral u BG ... a 13og je i Umek u NS-u na kog cu ici ...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Tekstovna Verzija | Datum i Vreme: 10th September 2010 - 20:43 |