IPB

Dobrodošli na NcF!

Registrujte se da bi imali potpuni pristup!
Registracija je besplatna i zahteva nekoliko trenutaka Vašeg vremena.
->↓ Kliknite ovde ↓<-

Reply to this topicStart new topic
> Astrix u SKC-u
bogdandelija
post 14.Jan.2010 13:30
Post #1

senior nOOb
Grupa Ikona

Grupa: Members
Registrovan/a: 7-July 08
Od: Beograd
Korisnik br: 464
Status: Offline

Astrix nastupa u subotu 16. januara, u SKC-u u Beogradu. Domaća podrška biće Freaked Frequency i Save The Rave DJs. Cena karte je 900din. Vidimo se tamo smile.gif

Ovu poruku je izmenio bogdandelija: 14.Jan.2010 13:32
Go to the top of the page

+Quote Post
Dekstr
post 18.Jan.2010 22:37
Post #2

Nasikam se i pravim haos!
Grupa Ikona

Grupa: eXtreme Moderator
Registrovan/a: 22-March 08
Od: Zrenjanin
Korisnik br: 310

U k**** ! Svaki jebeni put ga propustim , tj drugi put ... gr !

+Quote Post
bogdandelija
post 19.Jan.2010 01:54
Post #3

senior nOOb
Grupa Ikona

Dosao sam u grad oko pola 1. Ispred SKC-a vec poznate face. Nemaju svi karte, ali ja se i ne obazirem previse. Zbog guzve, nikom se nije ulazilo kako bi preskocili nase DJ-eve, svi su blejali prvo napolju (iako je bilo -1). Usao sam oko 15 do 1. Obicno na rejvove idem strejt, pa je tako i ovaj put bilo... SKC krcat, ventilacije nema, zato je i bilo veoma zagusljivo. Pored nedostatka vode, jedino to mogu da navedem kao "manu" ovog dogadjaja. Svi jedva cekaju da se pojavi Astrix. Izlazi oko 10 do 2, i nakon minut i 30 sekundi krece vec dobro poznata matrica Rounders... Svi skacu, to je trenutak koji su cekali. Ubrzo je bila i Closer to Heaven... Kako je vreme odmicalo, ljudi umesto da se umaraju, sve vise su skakali. Nakon par nepoznatih krenula je i Adventure mode, mnogo bolje uradjena u live verziji nego u izdatom albumu (nije to nista cudno, ali meni se cini da se ona bas izdvojila). Kad je pocela Mescaline krenula je i havarija tongue.gif Nova snaga, ljudi se ponasaju kao da je tek poceo rejv. Da ceo dogadjaj ne prodje bez incidenta pobrinuo se neki idiot pozadi koji je zapalio baklju i iz samo njemu poznatih razloga bacio je baklju ka bini, ona naravno nije stigla do bine vec je pala mom ortaku na glavu, koji je srecom dobio "samo" sisanje i rupu u duxu... Tada sam prestao da obracam paznju na pesme, pa se bas i ne secam sta je islo dalje. Malo pre pola 4 Astrix nas je sve pozdravio sa dva prsta, a onda su ga kolege iz Srbije ispravile da se to kod nas radi sa tri prsta, pa se i on ubrzo prilagodio smile.gif . Taman kad smo pomislili da je kraj, momci iz Frikead-a su se pobrinuli da to ne bude tako. Krenuli su sa Lancior-om i pokrenuli masu. Svi opet luduju. Ljudi ne zele da idu kuci... Oko 4 sam ja na zalost morao da napustim SKC, jer sam morao da ustajem ujutro rano...
Ovo je sigurno jedan od najboljih rejvova na kom sam bio, i Astrix je potuno ispunio ono sto se od njega i ocekivalo...

+Quote Post
Dekstr
post 19.Jan.2010 09:20
Post #4

Grupa Ikona

^
Skroz kul , kao sto rekoh , zao mi je sto nisam bio ... Vec par puta sam bio u SKC-u bas na psy zurke i nemam neke lepe utiske sto se dogadjaja tice , mnogo ljudi , zagusljivo itd ...
Ne iznenadjuje me npr uopste taj lik sa tom bakljom , jer su takvi doveli da ja prestanem (ne u potpunosti) da posecujem psy zurke , mnogo besni ljudi , previse drogirani itd (vecina)...
Repertoar WOW ! Verujem da bih otkinuo D.gif
I dalje imam ogromnu zelju da ga cujem live , samo kontam da ce tek sledece godine doci ... Jer uvek nekako u ovo vreme dodje , za srpsku novu godinu ili par dana napred nazad ...

+Quote Post
bogdandelija
post 19.Jan.2010 13:38
Post #5

senior nOOb
Grupa Ikona

Ja se nadam da ce doci neko sad na prolece, tipa Skazi koji nije bio skoro 2 godine, Krome angels ili neko novi... Bice zurki uvek.

+Quote Post
Dekstr
post 19.Jan.2010 15:36
Post #6

Grupa Ikona

Skazi dolazi uglavnom Septembar i tako to ... Ja sam vec 3put bio na skaziju , dosta njega , a ima sada 13. marta malo tvrdje , dolazi Astral u BG ... a 13og je i Umek u NS-u na kog cu ici ...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Korisnika cita ovu temu (1 Gostiju i 0 Anonimnih korisnika)
0 Korisnika:

Tekstovna Verzija Datum i Vreme: 10th September 2010 - 20:43

Collapse

> [ | ]

NC Magazin website Scooter.org NC Magazin blog x86forum 

Design by: Free Skins IPB & eBusiness Chat