IPB

Dobrodošli na NcF!

Registrujte se da bi imali potpuni pristup!
Registracija je besplatna i zahteva nekoliko trenutaka Vašeg vremena.
->↓ Kliknite ovde ↓<-

Reply to this topicStart new topic
> Mobilni Internet
Dekstr
post 16.Sep.2009 13:51
Post #1

Nasikam se i pravim haos!
Grupa Ikona

Grupa: eXtreme Moderator
Registrovan/a: 22-March 08
Od: Zrenjanin
Korisnik br: 310
Status: Offline

Da li neko od vas ovo koristi ? I koja je kolicina podataka koju prenesete mesecno tj da li se bez problema uklapate u kolicinu podataka koju mesecno placate?Sad kad pogledam najmanji paket od 3GB mi je jako smesno , ali opet neam pojima , ne znam koliko bih potrosio kad bih samo surfovao i samo isao tamo gde je nuzno ...
Inace po meni je to JAKO visoka cena . Kada pogledate 900din je nista . ALi jbg 1500+ postpaid , 1500din internet , 900din mobilni net , pa da li je porevise !? 4000din samo za internet i mob ! A sve je isti k**** , MTS/Telekom ! Umesto sve da spoje i da daju neku promo cenu smesnu , tpa sve to zajedno i ona IP TV , oni glume ludilo i otimaju pare ...
Go to the top of the page

+Quote Post
stoske
post 16.Sep.2009 14:02
Post #2

President and CEO
Grupa Ikona

Grupa: Root Admin
Registrovan/a: 6-December 07
Od: Beograd
Korisnik br: 1

Ne koristim, jer nemam potrebe.

Moja prijateljica ima MTS i radi korektno, za FB, email i lagani surf. Ne znam vise detalja.

Inace po meni ovaj mob net uzima samo onaj ko nema drugu alternativu tipa nema fixni, kablovsku ili onaj ko cesto putuje, pa mu treba net svuda.

Za all day use nije isplativo.

+Quote Post
Dekstr
post 16.Sep.2009 14:14
Post #3

Grupa Ikona

Naravno nisam ni mislio na all day varijantu , vec samo kad nemam mogucnosti za drugi , tj kad sam van kuce i dosadno mi je ...
Zato sam i pomenio da mi je skupo jako kad se sve sabere ... :|
Kontam da svaki dan,mesec dana po odredjeno vreme samo na forumima ne moze da se nabije ne veliki protok . jos ako je u pitanju lo-fi varijanta ... milina D.gif

+Quote Post
Broskow
post 16.Sep.2009 14:19
Post #4

teenager nOOb
Grupa Ikona

Grupa: Members
Registrovan/a: 9-December 08
Korisnik br: 786

Otimaju svi na svoj nacin.... Kada vidim cenovnik pa dole negde u cosku pise "cene su bez PDV-a" odma se iznerviram.... Danas je gotovo nepotrebno uzimati mobilni internet jer vecina ljudi u svom komsiluku ima kafic koji poseduje wlan.... A posto bi ga koristio u slucaju kad ti je dosadno, onda organizujes neki lap top umesto desktopa i sidjes sa njim, popijes kaficu, razgledas nogare u prolazu i "shab te gabri" smile.gif

+Quote Post
Dekstr
post 16.Sep.2009 14:28
Post #5

Grupa Ikona

Naravno to je kul , jer laptop je keva (onaj koji ima wlann) i to mi je namera uskoro da resim . alii ne razumete sta hocu da kazem . da kada u nekim situacijama je jedina opcija mobilni , zbog svoje velicinne koja ima prednosti i mane ... ali u takvim situacijama , prednosti ...
Ne treba meni resenje za net , to nije problem , problem je videti kako resiti kad drugih opcija u nekim situacijama nema ... D.gif
Tipa na predavanjima , putovanju itd ...

+Quote Post
Broskow
post 16.Sep.2009 15:06
Post #6

teenager nOOb
Grupa Ikona

Grupa: Members
Registrovan/a: 9-December 08
Korisnik br: 786

AAAAAaaaaaaaaaa pa tako kazi.... Mada i tu ti je jeftiniji sport gameboy ili pasijans na lap topu D.gif Da se uozbiljim, pitanje je potrebe... Koliko cesto putujes, ili dolazis u situaciju gde nemas drugog izbora, i sta je za tebe uopste internet. Da li je samo zabava ili i nesto sto donosi pare..

+Quote Post
stoske
post 16.Sep.2009 15:42
Post #7

President and CEO
Grupa Ikona

Za povremeno je odlicno.

Mozda da razmislis o pripejd mobilnom interentu, samo je modem skup za isti.

Razmisljao sam i sam da kupim jedan pripejd paket, cisto ako zatreba.

BTW uz jedan cool programcic - joikuspot - i telefon koji ima symbian i WiFI napravis kucnu mrezu.

Info:
CODE
http://www.joikushop.com/

+Quote Post
Dekstr
post 16.Sep.2009 16:00
Post #8

Grupa Ikona

QUOTE (Broskow @ 16.Sep.2009 15:06) *
AAAAAaaaaaaaaaa pa tako kazi.... Mada i tu ti je jeftiniji sport gameboy ili pasijans na lap topu D.gif Da se uozbiljim, pitanje je potrebe... Koliko cesto putujes, ili dolazis u situaciju gde nemas drugog izbora, i sta je za tebe uopste internet. Da li je samo zabava ili i nesto sto donosi pare..

Pa pre svega nije mi stvar zabave , postala mi je na neki nacin obaveza , pored ovog foruma gde gledam da posvetim najvise vremena ima i dosta drugih stvari gde imam naviku/moram/trebam ili nesto cetvrto ... u detalje ne bih ulazio ... ali sve u svemu minimum neko vreme bas MORAM da budem na netu , ne zato sto zelim vec moram , a sve +sati osim toga je bolje , pogotovo ako se to radi npr za vreme nekog "gubljenja vremena" ... D.gif

QUOTE (stoske @ 16.Sep.2009 15:42) *
Za povremeno je odlicno.

Mozda da razmislis o pripejd mobilnom interentu, samo je modem skup za isti.

Razmisljao sam i sam da kupim jedan pripejd paket, cisto ako zatreba.

BTW uz jedan cool programcic - joikuspot - i telefon koji ima symbian i WiFI napravis kucnu mrezu.

Info:
CODE
http://www.joikushop.com/

Razmisljao sam o tome i bas mi se nikako ne isplati . to mi je nekako previse ograniceno . nikad nisam voleo prepaid , prosto se osecam lose , neam pojima sto . i ovaj mob internet je isto na neki nacin prepaid (ogranicen si na 3gb) , ali opet mi manje vise deluje kao ok svota za mesecni nivo sto se tice neta za mobilni ...

+Quote Post
stoske
post 16.Sep.2009 19:12
Post #9

President and CEO
Grupa Ikona

5GB je na telenoru, za 1460 dinara.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Korisnika cita ovu temu (1 Gostiju i 0 Anonimnih korisnika)
0 Korisnika:

Tekstovna Verzija Datum i Vreme: 10th September 2010 - 21:07

Collapse

> [ | ]

NC Magazin website Scooter.org NC Magazin blog x86forum 

Design by: Free Skins IPB & eBusiness Chat